Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

 • Al na 2 dagen sliep Robin door
 • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
 • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bach bloesem MIX 90 : Helpt je baby !

 • rustiger te worden
 • geboortetrauma te verwerken
 • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat is Bach bloesem ? 

 

 

 • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
 • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
 • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

 • Specifieke mix op maat 
 • Op basis van je specifieke klachten
 • Rekenig houdend met je karakter 
 • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Hulpmiddeltjes om de baby te laten doorslapen

Alvorens je tips gaat uitproberen om de baby te laten doorslapen, is het van belang dat je controleert of er niet één of andere fysische oorzaak is van het slaapprobleem.  Ook moet je nagaan of de baby geen vieze luier heeft of er niet iets is wat het kindje stoort.

Een middeltje om je kind te helpen bij het doorslapen is een gedragen T-shirt bij het kindje leggen in het bedje.  Op die manier zal het kindje jouw geur ondervinden en dat zal hem een veilig en rustig gevoel geven. Hierdoor zal het kindje vlugger in slaap geraken.  Wees er wel voorzichtig mee zodat het kindje niet verstrikt geraakt in de stof.

Een tweede zinvolle tip is om het kindje voor het slapengaan een warm badje te geven.  Na het badje de baby inwrijven met babyolie of bodylotion, zal zeer relaxerend werken waardoor het kindje vlugger in slaap zal geraken en het doorslapen zal bevorderd worden. 

Als de baby ’s nachts huilt, ga hem dan altijd troosten.  Dit moet je zeker in de eerste zes maanden doen.  Dit troosten hoeft niet lang te duren.  Gewoon eens over zijn hoofdje strelen, of met een zachte en lieve stem het kindje toespreken zal er voor zorgen dat het vlug opnieuw in slaap geraakt.  Kwaad worden zorgt er alleen maar voor dat het kind nog meer overstuur geraakt.  En het kind laten wenen in de eerste maanden, zal het een gevoel bezorgen dat het in de steek wordt gelaten waardoor het met tegenzin in bed zal gaan.

Kindjes zijn soms zodanig moe dat zij beginnen te wenen als je ze in het bedje legt.  In dat geval kan je ze wel eventjes laten huilen.  Op die manier kan het kindje alle gebeurtenissen van de voorbije dag een plaats geven en valt het na verloop van tijd wel in slaap. 

Het belangrijkste wat je moet opbouwen, is een vast bedritueel.  Hoe vlugger het kindje leert welke handelingen er plaats vinden voor het bedtijd is, hoe vlugger het zal leren doorslapen.  Laat dit ritueel ook best uitvoeren door zowel de mama als de papa; zodat het kindje het ritueel niet aan één persoon koppelt.  Als altijd de mama het kindje een badje geeft en in bed stopt, zal de papa behoorlijk wat problemen hebben als mama eens het kindje niet in bed kan stoppen. 

En als  het bij al dat nachtelijk gehuil eens moeilijk wordt… denk er dan aan dat ieder kind ooit tot het moment komt dat het gaat doorslapen.  Een magere troost; maar toch iets om je aan vast te klampen.