Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Baby schreit niet meer in de crèche

Sylvie , 32 jaar

Prijs € 29

GRATIS vanaf € 0,00

 

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje

Beste Tom,

Het is nu al enkele tijd geleden dat ik het flesje, dat je speciaal voor mijn dochter hebt klaargemaakt, heb mogen ontvangen. Weet je nog, ik ben die mama die haar baby’tje naar de crèche moest doen en dat ze altijd zo sterk weende. We hadden het al een paar keer geprobeerd maar het was gewoonweg niet te doen. Mijn hartje deed zo’n pijn iedere keer als ik haar achterliet, ze weende heel de crèche bijeen.

Ik weet het nog goed, het was een donderdag en ’s maandags moest ik haar voor de eerste keer "alleen" achter laten. Ik ben die donderdag dan ook onmiddellijk met die druppeltjes begonnen. En ja hoor, het werkt echt! ’s Maandags heeft ze nog een beetje geweend bij het afscheid nemen, wat normaal is, maar toen ik aan de deur was, was ze al gestopt. Ik heb het hele flesje uitgegeven en nu is al een geruime tijd zonder druppeltjes en het gaat nog steeds goed. Enkel bij het slapen gaan, heeft ze het nog een beetje moeilijk.

Ik ben zo blij dat het met de bachbloesem mix "huilbaby" dan uiteindelijk toch gelukt is, want ik wist me echt geen raad meer.

Hartelijk Dank.

Groetjes
Sylvie

 

Noot: resultaten kunnen variëren

Andere getuigenissen
Top van de pagina