Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Ervaringen met MIX 90 :

 

  • Al na 2 dagen sliep Robin door
  • Onze dochter weent niet meer en slaapt door
  • Na twee jaar eindelijk weer een normale nachtrust
Meer info

Bach bloesem MIX 90 : Helpt je baby !

  • rustiger te worden
  • geboortetrauma te verwerken
  • inslapen en doorslapen te verbeteren
Meer info

Wat is Bach bloesem ? 

 

 

  • vloeibare, druppelvormige extracten van planten
  • buigen negatieve emoties om in hun positieve pool
  • zijn 100% natuurlijk en geeft geen enkele bijwerking
Meer info

Persoonlijke bloesem mix :

 

  • Specifieke mix op maat 
  • Op basis van je specifieke klachten
  • Rekenig houdend met je karakter 
  • Werkt nog sneller en beter

 

Meer info

Gratis boek over huilbaby's

 

 

 

 

 

Noteer nu je e-mail adres hieronder en download gratis het boek waarin alles over huilbaby's duidelijk beschreven staat!
 

 

E-mail adres:  Verzenden

Hoe ga je om met een huilbaby?

Omgaan met een huilbaby, is zeker geen gemakkelijke taak. Baby’s huilen nu eenmaal vaak want het is hun enige manier van expressie. De oorzaak van dit huilen kan allerlei zijn: honger, pijn, moe, slecht in zijn velletje zitten,etc.

Het constant huilen van je kindje, kan je echter serieuze kopzorgen bezorgen. Laat het dan zeker niet om met je kindje naar de dokter te gaan om een lichamelijke oorzaak uit te sluiten, zo ben je zelf ook veel geruster.

Het vele huilen heeft meestal geen lichamelijke oorzaak, er is soms zelfs geen reden voor te vinden.
Er zijn kindjes die moeten gewend worden aan het leven buiten die zalige buik van de mama, zij willen vooral vastgehouden worden, dicht bij de mama zijn.

Je hebt ook baby’s die huilsessies hebben telkens ze een nieuwe ontwikkelingsfase ingaan.
Ook verveling kan een baby doen huilen.

 

Hoe help je een baby die voortdurend huilt?

Je moet een onderscheid maken tussen verschillende soorten baby’s.
Er zijn kindjes die veel huilen omdat ze graag worden rondgedragen, graag bezig gehouden worden en niet graag alleen zijn. Deze baby’s hebben nood aan veel prikkels en het huilen mindert dan ook wanneer de baby meer kan.

Een andere soort baby zijn deze die genieten van rust en behoefte hebben aan regelmaat waardoor de overgevoelig aan prikkels kan verminderd worden.

Als ouder is het zeker geen gemakkelijke taak of je baby nu nood heeft aan een bepaalde behoefte of vraagt om meer stimulatie. De kunst is hier om je kind heel goed in de gaten te houden en na te gaan waar hij zowel positief als negatief op reageert.

 

Hoe omgaan met het vele huilen van je baby?

Je kleintje moet kunnen huilen om te kunnen ontladen van de spanningen van een drukke dag. Je mag hem dus even laten huilen, sommige kindjes hebben dit juist nodig om in slaap te raken. Wanneer het huilen echter wat langer duurt dan anders of je hoort dat het huilen harder wordt en je kind overstuur geraakt, dan kan je beter even tot bij hem gaan om na te gaan of er niks aan de hand is.

 

Wat is een huilbaby nu eigenlijk?

Huilen is voor een baby het enige communicatiemiddel. In het hele begin is het huilen onbewust en een reactie op dingen die de baby niet graag heeft. Het bewust huilen, leert je baby echter snel. De eerste zes weken na de geboorte zal je merken dat je kleintje meer gaat huilen om vanaf de zesde week te verminderen met huilen.  Voor een baby is twee uur per dag huilen dan ook een normale zaak.
Je hebt echter baby’s die meer en zelfs constant huilen. Statistieken laten zien dat één op tien baby’s en volgens sommige deskundigen zelfs één op vijf baby’s meer dan drie uur per dag huilen.
Het huilen neemt meestal wel af vanaf hun drie maanden, ook al zijn er uitzonderingen op de regel.